Kruispunt SWOA

Stichting Welzijn Ouderen Akersloot

In een samenwerking die de kracht van digitale toegankelijkheid benadrukt, heeft Pxlt met trots de website voor Kruispunt SWOA ontwikkeld. Dit project staat centraal in onze missie om technologie in te zetten als middel voor maatschappelijke verbetering, specifiek gericht op het ondersteunen van senioren binnen de gemeenschap.

Uitdaging

De uitdaging lag in het creëren van een platform dat niet alleen informatief en gebruiksvriendelijk is voor senioren, maar dat ook dient als een centrale hub voor diensten, activiteiten, en engagement binnen de gemeenschap. Een website die senioren empowert door hen gemakkelijke toegang te bieden tot de informatie en hulpbronnen die zij nodig hebben.

Oplossing

  • Toegankelijk en intuïtief design: Prioriteit bij het ontwerp was de toegankelijkheid, waarbij de navigatie en structuur zijn geoptimaliseerd voor alle gebruikers, ongeacht hun technische vaardigheid.
  • Centrale informatiehub: De website fungeert als een uitgebreid informatiecentrum, met details over aankomende evenementen, beschikbare diensten en mogelijkheden voor maatschappelijke participatie.

Resultaat

Kruispunt SWOA’s nieuwe website is een toonbeeld van hoe digitale platforms kunnen dienen om de levenskwaliteit van senioren te verhogen. Dit project illustreert de potentie van webdesign om positieve maatschappelijke impact te genereren, door het bieden van een toegankelijke, informatieve en interactieve online ervaring.

Bezoek het project op Kruispunt SWOA om te zien hoe Pxlt bijdraagt aan het bouwen van digitale bruggen binnen onze gemeenschappen.