WordPress onderhoud

Zorgeloos beheer en onderhoud voor jouw WordPress site

Website in topconditie

In de snel veranderende digitale wereld is het essentieel om jouw WordPress-website regelmatig bij te werken en te onderhouden. Bij Pxlt bieden we een uitgebreid onderhoudspakket dat ervoor zorgt dat jouw site altijd veilig, snel en up-to-date is. Ons team van deskundigen houdt zich bezig met alle technische details, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van je bedrijf.

  • Updates en back-ups
  • Websiteoptimalisatie
  • Technische ondersteuning
Website laten maken?

Een blik op onze succesvolle projecten

Veelgestelde vragen

Wij voeren regelmatig updates uit voor zowel WordPress core als plugins om ervoor te zorgen dat je site altijd veilig en functioneel is.

Wij monitoren je site na elke update. Mocht er een probleem ontstaan, dan lossen we dit snel op met onze deskundige technische ondersteuning.

Ja, als wij jouw website hosten, zijn regelmatige back-ups inbegrepen in het onderhoudspakket. We zorgen ervoor dat er altijd een recente kopie van je site beschikbaar is voor noodgevallen.

Wij optimaliseren je website voor snelheid, inclusief caching, afbeeldingsoptimalisatie en database-optimalisatie.

Zeker, je kunt nog steeds wijzigingen aanbrengen. Ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat deze wijzigingen soepel samengaan met onze onderhoudswerkzaamheden.

Klantervaringen die spreken

Pxlt heeft ons geholpen aan een strakke website. Met het professionele advies van Jordy zijn wij erg blij!
Social Spread
Jordy weet van aanpakken en is super creatief, denkt altijd mee met de klant, out-of-the-box.
Roy Petrie