Website laten maken?

Wil je een website die snel laadt en uitstekend scoort op Google?

Maak het verschil online

Ben je op zoek naar een website die niet alleen razendsnel laadt, maar ook uitmuntend presteert in Google’s Core Web Vitals? Pxlt is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites die niet alleen bliksemsnel zijn voor je bezoekers, maar ook hoge scores behalen in Google PageSpeed Insights. Dit is cruciaal voor je zichtbaarheid en positie in zoekresultaten.

  • Optimalisatie voor Google
  • Snelle Laadtijden
  • Klaar voor de Toekomst
Website laten maken?

Een blik op onze succesvolle projecten

Veelgestelde vragen

Absoluut. Onze WordPress-websites zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, zodat je zelf eenvoudig inhoud kunt aanpassen en updaten. We zorgen ervoor dat je alle nodige tools en kennis hebt om zelfstandig aanpassingen te maken, terwijl ons team altijd beschikbaar is voor ondersteuning en advies.

Ja, onze webshops zijn volledig responsive en geoptimaliseerd voor een naadloze ervaring op alle apparaten, inclusief mobiele telefoons en tablets.

Wij implementeren de beste beveiligingspraktijken, waaronder regelmatige updates en back-ups, om je WordPress-site te beschermen tegen dreigingen.

Ja, het is mogelijk om gepersonaliseerde e-mailadressen te koppelen aan je WordPress-website. Wij kunnen je assisteren bij het instellen van e-mailadressen die overeenkomen met je domeinnaam, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling van je bedrijf.

Wij bieden diverse hostingopties, van gedeelde hosting tot dedicated servers, passend bij jouw specifieke websitebehoeften. Voor meer informatie, bezoek onze partner hostingvoordeel.nl.

Klantervaringen die spreken

Pxlt heeft ons geholpen aan een strakke website. Met het professionele advies van Jordy zijn wij erg blij!
Social Spread
Jordy weet van aanpakken en is super creatief, denkt altijd mee met de klant, out-of-the-box.
Roy Petrie