Diensten

Pxlt bied een totaalpakket aan internetdiensten. Websites die in alle opzichten voldoen aan de wensen van de klant. Niet alleen tijdens de ontwikkeling, maar ook op het gebied van branding, hosting, zoekmachine-optimalisatie en onderhoud. Pxlt hanteert een werkwijze waarbij de klant gedurende het gehele ontwikkeltraject nauw betrokken blijft en waarbij er altijd ruimte is voor geweldige ideeën en inzichten.

Kennemerland 1890

Kennemerland 1890 levert in gas en electriciteit aan nieuwbouwprojecten.

Bekijk project

WAM

WAM bestaat uit een groep ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten met autisme.

Bekijk project

Wat we doen

Branding

Een professioneel en uniek ontwerp voor uw nieuwe huisstijl. Wij zorgen voor een uniek en professionele huisstijl die perfect aansluit bij uw wensen. Een professioneel logo of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Een logo is voor uw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met uw onderneming. Wij ontwerpen met veel plezier een logo of huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt!

Websites

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van moderne websites die perfect aansluiten op uw huisstijl en goed te bekijken zijn op alle apparaten. Een mooie website hebben is leuk, maar gevonden worden is net zo belangrijk. Wij denken daarom actief met u mee om ervoor te zorgen dat u na oplevering klaar bent om echt goed gevonden te worden. De websites zijn opgedeeld in drie pakketten. Tussen de pakketten is er genoeg ruimte voor maatwerk, dus u kunt onze tarieven vooral beschouwen als richtprijzen.

Hosting

Door uw website te laten hosten door Pxlt zorgt u ervoor dat u altijd online bent. Wij delen onze ruimte graag, zodat u kunt profiteren van ons sterke netwerk. Als u alles uit uw website wilt halen dan is goede en snelle webhosting van groot belang, daarom bouwen wij niet alleen websites, maar brengen wij uw website graag onder op de allerbeste servers. Wij nemen zelf geen genoegen met minder en wij vinden dat onze klanten dat ook niet zouden moeten doen.

Onderhoud

Met een website onderhoudscontract blijft uw website niet alleen veilig, maar ook altijd in ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd voorop blijft lopen. Wij maken een volledige backup van uw site, bestanden en database. Daarnaast werken wij zowel WordPress, thema en plugins bij naar de laatste versies. Gaat uw website onverhoopt toch offline? Dan herstellen wij deze zonder extra kosten.