#Pxlt

Pxlt is een digitaal bureau voor concept, design & development. Pxlt pakt opdrachten aan met intelligentie en creativiteit. Dit doen we op on- en offline vlak zo breed mogelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van responsive websites en dat is gezien de door welk device we gebruikmaken van het internet van essentieel belang. Bijna 60% van de bezoekers komt binnen via mobiele apparaten en daarom maken wij websites die goed werken op alle beschikbare formaten devices.

Je visitekaartje is niet compleet met alleen een website en daarom bieden wij verschillende diensten aan die je online aanwezigheid versterken. Je kunt bij ons terecht voor branding, websites, hosting, zoekmachine optimalistatie en onderhoud aan je offline/online middelen.

De afgelopen tijd hebben wij aan mooie projecten mogen werken voor onze klanten en dat levert een portfolio om trots op te zijn. Heb je interesse neem dan een kijkje en je zult zien dat wij de kwaliteiten hebben om jou op offline/online gebied te helpen.

Kennemerland 1890

Kennemerland 1890 levert in gas en electriciteit aan nieuwbouwprojecten.

Bekijk project

WAM

WAM bestaat uit een groep ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiƫnten met autisme.

Bekijk project

Onze missie

Online diensten leveren aan klanten die nog te weinig gebruik maken van de mogelijkheden van het internet.